frontpage.png
Mentoropgaver

Vi tilbyder mentor efter Lov om aktiv beskæftigelsesindsats kapitel 9b samt specialpædagogisk bistand efter serviceloven § 85.

 

Mentor fra Udviklingshuset er relevant, når der er brug for specialiseret viden.

UdviklingsHuset har specialiseret sig i mentorforløb til unge og voksne, der er præget af mentale helbredsproblemer så som stress, social fobi, angst og depression, misbrugsproblemer, ADHD, udviklingsforstyrrelser og autismetilstande. UdviklingsHusets mentorer er fagligt veluddannede og har alle uddannelser og specialer indenfor det pædagogiske, psykologiske og socialfaglige praksisfelt.

 

Målet med indsatsen er, at forbedre eller bevare psykiske, fysiske og/eller sociale funktioner. Indsatsen tilrettelægges individuelt. Indbefattet i prisen er ugentlig samtale, med mulighed for støtte til at tilrettelægge en daglig praksis, hjælp til overblik over økonomi, samarbejde med pårørende, skriftlig administration, kørsel. Det er også muligt, at deltage i netværksgruppe i UdviklingsHuset.

Vi varetager også private mentoropgaver, hvis du har et barn eller en ung i familien, der ikke trives. Kontakt os for yderligere oplysninger.

 

• Praksis: Torvet 24, 2. sal 8700 Horsens • Mobil 2783 6220 • E-mail: kak@udviklingshuset-aps.dk